ترالی اورژانسی .

ترالي بيمارستاني,خريد ترالي بيمارستاني,تخت تشريح جسد,سينك اسكراب

ترالی اورژانسی .

۱۰ بازديد

ترالی اورژانس

ترالی اورژانس و موارد استفاده: قطعا در هر مرکز اورژانس و مراکز فوریت های پزشکی به طور حتم باید یک ترالی مربوط وجود داشته باشد .این ترالی مجهز به دارو و وسایل بسیار ضروری برای  حفظ حیات انسان ها یا افزایش سطح سلامتی و یا جلوگیری از وخیم تر شدن حال بیماران می باشد.در این ترالی اروژانس دارو ها و بعضی از تجهیزات یک بار مصرف پس از انجام هر مرتبه کار توسط مسئولان مربوطه با دارو های جدید و لوازم جدید جایگزین می شوند تا بدین ترتیب یک مرکز فوریت پزشکی همواره دارای ترالی اورژانس مجهز و کامل باشد.
مشاهده این مطلب»»ترالی بیمارستانی

ترالی اورژانس چیست؟

در تعریف ترالی متوجه شدیم که ترالی به طور کلی یک واحد متحرک حمل دارو وتجهیزات بیمارستانی و پزشکی می باشد که به انواع گوناگونی تقسیم می شود.در مورد ترالی اورژانس هم دقیقا همین اصل وجود دارد و ما به صورت کامل به شرح آن خواهیم پرداخت.
ترالی فوریت های پزشکی یک واحد متحرک ست که با هدف حیاتی احیای قلبی ریوی طراحی شده است .این ترالی با تمام داروها و ملزومات مورد نیاز تیم اورژانس در زمان احیای قلبی ریوی قبلا تجهیز گردیده است. این واحد متحرک در محلهای استراتژیک بیمارستان یا اورژانس قرار گرفته و قادر است در زمان توقف عمل قلب و ریه به سرعت بر بالین بیمار آورده شده و توسط تیم اورژانس مورد استفاده قرار گیرد . مشاهده این مطلب»»ترالی اورژانس

مشخصات ترالی اورژانس

مشخصات ترالی اورژانس بر اساس محل های مربوطه میتواند از نظر ابعاد به صورت سفارشی ساخته شود تا در هر محیط این ترالی بتواند کارایی لازم را به صورت کامل و بدون نقص داشته باشد.
پهنا و عمق ترالی :‌ عمق ترالی اورژانس با در نظر گرفتن مسیر اطراف 80 سانتی متر و پهنای آن 80 تا 120 سانتی متر باشد .
تعداد طبقات : 4 کشو و یک قفسه به ترتیب از پائین به بالا به شرح زیر :
·          یک کشو با ارتفاع 30 سانتی متر
·          یک کشو با ارتفاع 15 سانتی متر
·          دو کشو با ارتفاع هر یک 5/7 سانتی متر
·          یک قفسه بدون دیواره جانبی با ارتفاع 30 سانتی متر جهت قرار گرفتن دفیبریلاتور و مانیتور
·          دستگیره :‌برای جابجایی ترالی – نرده محافظ در سه طرف
·          محل نصب :‌صفحه اطلاعات نظیر محتویات ترالی
·          وزن ترالی بین 30 تا 80 کیلو گرم
 
 مشاهده این مطلب»»​​​​​​​انواع ترالی اورژانس

اهداف ترالی اورژانس

هدف از ساخت و استفاده از ترالی اورژانس را به صورت کلی می توان به صورت زیر تقسیم بندی کرد که هر کدام از این موارد به همان سه اصل نجات جان بیمار،افزایش سطح سلامت بیمار و یا در نهایت جلوگیری از وخیم تر شدن حال بیمار کمک می کنند
1-      برقراری و حفظ راه هوائی
2-       نگهداری و گردش خون در وضعیت اپتیموم
3-       اصلاح و پیشگیری از اختلالات اسید و باز و آب و الکترونیک
4-       ارزیابی پاسخ بیمار به اقدامات احیای قلبی ریوی
5-       آماده سازی بیمار جهت ارجاع به مرکز مراقبتهای ویژه
با توجه به شرایط بحرانی زمان احیای قلبی و ریوی و همراهی استرس و اضطراب لازم است داروها و ملزومات ترالی اورژانس با ترتیبی خاص که تمام پرسنل درمانی قبلاً نسبت به آن آشنایی کافی داشته  باشند قرار داده شود .
مناسب است وسایلی که معمولاً همزمان و با هدف واحد استفاده می شوند در یک سینی یا جعبه قرارداده شده تا با سرعت و سهولت و دقت مورد استفاده قرار گیرد .

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.